meditatie workshop

Datum

11 sep 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€49,00

Meditatie workshop Innerlijke stilte & zelfliefde

Deze workshop word gegeven door Irene Sportel. Zij organiseert tevens de Sound Healing na deze workshop.

Deze workshop helpt je om de stilte en liefde weer in jezelf te voelen.  De stilte die er altijd is, maar waar we in het dagelijks leven vaak vandaan bewegen. We ontdekken en spelen met verschillende simpele oefeningen en tools, om zo terug thuis te komen bij onszelf. Hiervoor is het niet nodig om hard te werken, of om je best te doen. De stilte is er altijd en wacht op je… In iedereen!

Naast terugkeren naar de stilte besteden we aandacht aan het thema ‘zelfliefde’. Veel van ons zijn gewend om te leven met een innerlijke zelf-criticus, die continue commentaar geeft. We zijn gewend om streng te zijn voor onszelf, onszelf te vergelijken met anderen, enzovoort. Hierdoor blijven we in een negatief zelfbeeld hangen, en dit heeft z’n weerslag op hoe je het leven, op allerlei gebieden, ervaart.

Hoe kun je zelfliefde, stap voor stap, meer gaan ervaren? Wat voor tools en oefeningen zijn er om in je dagelijks leven jezelf totaal te leren accepteren en liefhebben zoals je bent? Wat betekent het als je de kracht van mildheid en zachtheid toelaat in je leven? Daar gaat het tweede deel van deze workshop over!Deze workshop is geen magic pill om álles in 1 dag te helen. Maar het creëert een ervaring voor je en het geeft je super waardevolle tools om in het dagelijks leven, elke dag weer, een stapje in de richting van innerlijke stilte en zelfliefde te zetten. En van hieruit kun je gaan merken dat de relaties met anderen geliefden, vrienden, collega’s, familie ook zullen transformeren.

Irene Sportel geeft deze workshop met lichtheid, humor en eenvoud. Ze past zelf de oefeningen dagelijks toe – op zichzelf en bij cliënten in haar healing praktijk – en heeft gemerkt hoe krachtig ze zijn en hoezeer ze je leven kunnen veranderen. Ze laat zich inspireren door Tibetaanse meesters die een wandelend voorbeeld zijn van zelfliefde, vrijheid en acceptatie en deze oefeningen al jaren doorgeven aan mensen. De practices zijn niet gebaseerd op een religie, maar zijn er voor iedereen. Je hoeft dus ook niet te geloven dat ze werken. Probeer het zelf en ervaar wat het effect voor joú is!

Voor deze workshop heb je geen meditatie ervaring nodig. Wees welkom zoals je bent!