Mijn naam is Aemke, ik ben getrouwd met Roland en wij hebben samen 3 kinderen en inmiddels ook 5 kleinkinderen. Ik kom uit een gezin waar er altijd werd gesport. Het is mij bijna met de paplepel ingegoten en is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Connectie maken op emotioneel gebied tijdens mijn werk als masseuse heeft mij persoonlijk veel gebracht en ook geleerd over het fysieke lichaam. Door middel van massages had ik mooie verdiepende gesprekken. Ik weet altijd tot de kern te komen waarbij ik mensen kan laten voelen en ze thuis kan laten komen in hun lichaam.

Voeding en leefstijl zijn voor mij belangrijke elementen. Mijn droom is dan ook om een lifestyle centrum te creëren. Het coachen en begeleiden van mensen die een leefstijl willen creëren waarbij ze zich beter, fitter en gezonder voelen. Emotioneel, fysiek en spiritueel sterker voelen. 

Om alle elementen waar mijn krachten liggen te bundelen, heb ik de Oersterk Coach Opleiding van Richard de Leth mogen halen en daarmee mogen wij het Oersterk Coach certificaat voeren.

Ik begeleid mensen op het gebied van ontspanning, voeding en beweging. Al deze elementen zijn verbonden en kunnen niet zonder elkaar. Ook het helpen van mensen met fysieke klachten door middel van bloedonderzoeken het adviseren van suppletie is een mooie aanvulling op al deze elementen om mensen weer fitter gezonder te maken en vooral te blijven.

Liefs,
Aemke