Mijn naam is Patricia, getrouwd en trotse moeder van een dochter en een zoon. Wij wonen in Almere Poort op loopafstand van het strand. Het is heerlijk om in deze omgeving te wonen, lekker naar het strand lopen, een stuk wandelen of fietsen. Daarnaast dans en sport ik graag. Mijn nieuwste passie is vrouwen begeleiden en voorbereiden op de bevalling. Na je bevalling help ik je graag met je herstel om klachten te voorkomen. 

Goed voorbereid (dacht ik) en zonder angsten ging ik mijn bevalling in. Tijdens mijn bevalling verloor ik echter volledig de controle over mijn lichaam en voelde ik alleen maar pijn en angst. Weken na de bevalling heb ik hier nog last van gehad en het voelde alsof ik had gefaald.

Door deze ervaring is mijn interesse in zwangerschap en bevalling aangewakkerd. De opleiding zwangerschapscoach van Simone Kamping kwam voorbij en na ons eerste gesprek was ik direct enthousiast geworden. Tijdens deze opleiding heb ik zoveel geleerd over zwangere en bevallende vrouwen en het kan echt anders!!! Ik besloot het roer om te gooien en mijn passie te volgen, zo zijn de zwangerschapsyoga lessen ontstaan.

Tijdens deze lessen kwam ik erachter dat veel zwangere vrouwen rug- en/ of bekkenpijn hebben. Hierdoor ben ik mij verder gaan verdiepen en specialiseren met opleidingen en ben ik nu ook PowerMama Coach. PowerMama is een door het Kenniscentrum Sport en Bewegen erkent sport programma speciaal voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Door het PowerMama Programma te combineren met mijn zwangerschapscoach aanbod is er een totaalpakket ontstaan, namelijk de combinatie van inspanning en ontspanning waardoor je klachten kan voorkomen en je voorbereid de bevalling ingaat of op een verantwoorde manier gaat herstellen en opbouwen. 

Het is een super mooie ervaring om een kindje te dragen en op de wereld te zetten. Ik wil iedereen met liefde helpen om dit ontspannen en vol zelfvertrouwen te laten verlopen met een positieve bevalervaring en daarna een goed en verantwoord herstel.

Liefs,
Patricia