Soundhealing Concert

Datum

11 sep 2022
Expired!

Tijd

17:00 - 18:15

Kosten

€39,00

Soundhealing Concert door Irene Sportel

Je gaat liggen, legt een deken over je heen, sluit je ogen en laat de dag achter je. Vanuit de stilte worden de geluiden langzaam geboren. Gitaar, Tibetaanse en kristallen klankschalen, Irene haar stem, een handpan en wereldinstrumenten leiden je terug naar de stilte in jezelf. Een innerlijke reis, gedragen door geluid en muziek.

Vanuit haar hart creëert Irene Sportel deze klanken en muziek voor jou, om je te helpen helen en ontspannen. Én om van te genieten! Laat de klanken door je heen stromen en laat alles even zijn zoals het is – gevoelens, sensaties, gedachten – en voel hoe het geluid en Tibetaanse mantra’s je dragen en je terugbrengen naar de stilte en rust in jezelf.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, gebruiken mensen Sound Healing om mensen (en dieren) te helpen terugkeren naar onze natuurlijk staat van zijn: innerlijke vrede, liefde & harmonie. Je kunt het zien als een natuurlijk medicijn! Iets dat je kan helpen bij het helen van een lichamelijke, emotionele of mentale blokkade of disbalans.

Een concert als dit kan je bijvoorbeeld helpen bij het volgende:

– stimulatie van het immuunsysteem
– verlaging van stress levels
– diepe ontspanning
– verbetering van concentratie
– verhoging van creativiteit
– verhelpen van slapeloosheid
– balans brengen tussen beide hersenhelften

Wil je graag erbij zijn? We kijken er naar uit je te ontvangen!